EU-Val 7 Juni

Glöm inte att rösta på Söndag - Alla regler som tas i EU kommer raka vägen hem till Sverige så det angår i allra högsta grad oss alla. Att man inte är insatt är ingen ursäkt, Läs lite kort om varje parti och rösta på dem som tycker som dig. Svårare än så är det inte !

När jag skulle rösta stod det mellan Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna, Något som gjorde mig kluven då S ligger så långt åt vänster och SD så långt åt höger. Kan två partier som står så långt  ifrån varandra ideologimässigt båda tilltala mig så mycket ? Tydligen men SD vägde över mest och därför fick de min röst i detta val.
Att människor utan kunskap direkt förkastar partiet som rasistiskt irriterar mig något då jag verkligen inte kan förstå hur det svenska folket kan anse det hemskt och felaktigt att värna om vårat eget land. För vems skull är det då man röstar ?



Därför har jag gjort en liten lista över deras viktigaste punkter gällande Eu-Parlamentet.




1. Sverige ut ur EU: SD vill att vi i Sverige själva skall ta de beslut som gäller oss och även om en utgång ur EU

inte blir aktuell vill de åtminstone flytta så mycket makt som möjligt tillbaka hem från Bryssel.


2. Svenska skattemedel till Sveriges välfärd: Partiet är starkt kritiskt till att vi ska stå och betala höga miljardbelopp varje år till övriga EU-länder när de pengarna kan göra så mycket mer nytta inom våran skola, vård och omsorg.


3. Sverige är värt att bevara: Bevara sverige som den självständiga och aktiva nationalstat vi under århundraden byggt upp istället för att bli en liten del av den USA-liknande jättestat Europa är påväg att bli.

4. Samarbete - Ja, Union - Nej: SD är positiva till ett samarbete mellan länder för bedriva frihandel och tillsammans kämpa mot miljöförstöring och organiserad brottslighet utan att för den skull lämna bort sitt självbestämmande.

5. Försvara den svenska modellen, Nej till lönedumpning: I Sverige skall svenska löneavtal gälla istället för att företag skall kunna ta in lågavlönade utländska arbetare som bidrar till att fler och fler företag kan sänka även sina löner.


6. I Sverige skall svenska regler gälla: Eu ska inte ha något inflytande över våran arbetsmarknad, arbetsmiljö, arbetstidslagar eller svensk lönebildning.


7. Svenska jobb till svenska löntagare: Som jag skrev tidigare vill man i första hand ge svenskar arbete istället för att företagen skall utnyttja de utländska arbetarnas låga lönekrav och anställa dem för egen vinning.


8. Invandringen, En nationell angelägenhet: En alltför stor invandring belastar samhället på alla sätt och precis som i Danmark vill Sverigedemokraterna ha en minskad anhöriginvandring och stoppa tvångsäktenskap och andra hedershandlingar för att stärka unga kvinnors rättigheter.


9.Stärkt gränsskydd: För att minska varusmuggling av legala och illegala varor, människohandel och utförseln av stöldgods.


10. Nej till en Europeisk Armé


11. Behåll den svenska kronan


12. Inget Eu-bestämmande över svenska land och vatten: Man vill att vi själva skall bestämma över exempelvis jakt och fiske regler samtidigt som man vill bevara det svenska hållbara och närproducerande jordbruket och behålla våra stränga regler angående slakt och djurtransporter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0