Nattens Barn

Den andra boken jag lånade igår var Nattens Barn av Traci Lords.



Såhär står det på baksidan:

Tolvåriga Nora Kuzma kom till södra Kalifornien med sin Mamma och tre systrar på jakt efter ett stadgat liv. Men åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drev henne ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en agentur för nakenmodeller.
I kampen för att överleva antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner till FBI slog till mot hennes hem bara några dagar efter hennes artonde födelsedag.

Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna. övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist och det viktigaste av allt - en lycklig och frisk kvinna.

Och det är ju sjukt.. Att en 15-åring spelar in 20 porrfilmer på ett år, Blir misshandlad av sina pojkvänner, Inte har några vanliga vänner, familj eller ställen att bo på. Det finns ju riktigt inte i ens värld att det kan vara så. Men det var det och detta är en helt sann självbiografi som iaf jag tycker är väldigt bra och fångande.


Kommentarer
sandra

Den där boken är bra!

2009-02-19 @ 11:34:24
URL: http://nissandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0