Måndag

Fyy vad jag har drömt jobbigt inatt.. Först att Emil träffat en annan tjej och lämnade mig, Det var dödshemskt !! Som tur var vaknade jag och insåg att det inte hänt på riktigt. Sen sov jag nån timme till och drömde allt möjligt stressande som att jag försov mig och såntdär.

Kl 06.30 vaknar jag av ett Sms från min Mentor... Jag börjar inte förrän efter lunch idag och då har jag bara en lektion. Fatta slö vecka ! Jag har bara en lektion varenda dag förutom Fredag.. Crazy ! :)


Nå hursomhelst kunde jag inte somna om efter det fast jag försökte en bra stund och nu har jag suttit ett litet tag här vid min dator som bestämt sig för att vara extremt seg idag ! Ska skriva en ansökan och sen ska jag baka Bröd.


Okey vi hade visst ingen lektion alls idag fick jag höra nu.. Då har man stigit upp, Duschat och snabbat sig med Brödbak i onödan... Fast det var ju bra att man fick det gjort iaf ! :) Här skrivit klart den där ansökan oxå så ska skriva ut den så ja kan skicka iväg. Måste skriva nån fler oxå till Sommarvikariat inom vården.. Ska ta det i sista han om man absolut int får sig nå vettigare jobb.

Såå nu då ? Jag har ju gjort mig helt klar å allt men har inget att göra nu då de inte vart nå skola. Om man skulle idas fara en sväng till stan iaf ? Jo jag tror ja gör de. Bussen går ju på 10 min så.

Recept på bröden kommer sen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0