Gah

Nu har jag varit i Ängesbyn hos min käre far och tvättat min kära bil och DAMN vita bilar säger jag bara. När jag snabbt och lagom oseriöst hade svabbat av bilen och sköljt den såg allt jätterent ut. När den torkat och kikade närmare såg jag att det var bara den nyaste fräschaste lösa smutsen jag blivit av med och kvar fanns all gammal missfärgande smuts. På vissa ställen hade även denna smuts försvunnit och en knallvit färg hade kommit fram bakom den gräddvita. Jävlans... Ska man behöva vara noga när man tvättar bilar nu oxå ?


Efter det åt jag pizza som min låssas Mormor & Morfar hade kommit dit med. Träffade mina syskon och Jakob spelade fina bitar på Dragspel. När jag skulle åka ville Pappa prompt kolla så jag hade olja i bilen "Ja men det är nyss bytt" säger jag.. Och inbillar mig att det stod så i annonsen.

Oljan var typ S L U T ! Bra där.. Så vi fyllde på och sen började väl Pappa tveka på mina bilkunskaper och fyllde på glykol och förgasarolja oxå. Sen kollade vi alla andra saker som servoolja och alla filter. Dem såg bra ut men jag fick med ett bränslefilter, luftfilter och nya stift. Det var ju bra ! =) Då ska bara min Baby få komma hit och fixa allt åt mig :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0