Tack för idag, Slut för idag

Jag beställde som sagt en Tröja från H&M idag, Först hittade jag jättemycket jag ville ha.. Sen valde jag ut det jag helst ville ha och då var jag nere i 550kr.. När jag sedan konstaterat att jag behöver fan inte nå mer underkläder så var det bara 2 tröjor kvar och jag valde bort den ena. Visst är jag duktig på att spara pengar ?.... Men den där fina fina bh:n med tillhörande trosor hade trivts jättebra, Både på mig och i min garderob :)


Nåväl, Det har inte hänt så mycket idag.. Kom ju hem strax före 16, Åt middag, Kollade reklam, Valde ut kläder, Har pratat med Emil & Amanda 2 ggr var. Suttit vid datorn lite även om jag försökt göra det så lite som möjligt. Har gjort klart min läxa i etik och nu sitter jag och äter kvällsmat. Gjorde en smoothie nyss med banan och svartvinbär i, Faktiskt helt okey.


Skulle ju egentligen ha varit på en föreläsning nu ikväll men både Jag och Mamma var så ömkliga med våra nackar så vi orkade inte. Hon gick på affärn och köpte gotta till oss istället och till min bakning imorn. Ska stiga upp ganska tidigt imorn fast jag är ledig å baka då så cupecakesen hinner gotta till sig innan dem kommer hit vid 13. Jag kanske är knäpp men jag tycker inte att alldeles nybakt är gott när det gäller kakor.. Dom måste stå sig ett tag för att bli bra.

Jaja, Men gonatt på er då.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0