Hoff, Trött

Jag är dödstrött nu ! Har varit jättetrött den här tiden hela helgen faktiskt.. Hade ju varit skönt på ett sätt att somna tidigt nån gång men det är inte riktigt min grej.. Jag kan bara inte somna före 23 eller jag kan inte gå och lägga mig före det kanske ? Det är nåt sånt iaf ;p... Hursomhelst, Även om jag hade velat gå och lägga mig nu så går det ju inte, Jag kan ju inte gå och sova innan jag vet att Emil kommit fram säkert till Umeå. Hoppas verkligen att det inte blir nå problem.. Eller Inte nå mer problem kanske man ska säga, Han hade nämligen fått punka innan han ens kommit till Piteå ;p


Jag har iaf duschat nu och ätit 2 plommon och en passionsfrukt, Sen drack jag Te. Lite senare ska jag göra mig nå mackor åsådär men nu ska jag först och främst gå till Mamma å be om massage.. Är stört stel i axlarna.




Och på tal om Lången föresten, Emil har varit så jävla duktig nu i veckan och fixat en massa.
Bland annat så har han tagit ut generatorn och fixat den, Slitit ut alla jävla kablar å gjort om så lysen, blinkers å allt det funkar. Det är inte samma problem som förut med stereon och han har skruvat fast grillen ordentligt. Sen har han bytt hardyskivan och fixat avgassystemet och ja.. Han är så himla himla duktig !

Och underbar, Som köper en bil för att jag ska bli glad. Underbara pojke !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0