Headache

Huvva nu har jag fått ont i huvet igen fast jag inte ens har suttit nästan nå vid datorn ! Har pratat i telefon med Emil i över 2 timmar tror jag ? De var då trevligt iaf och vi pratade om när vi just hade träffats å allt vi har gjort å allt som har hänt åså.. Jag älskar typ att prata om sånt ! haha :) Men vi pratade även om lite planer för nästa helg.. Då vi ska göra en kul grej om det passar då ! :)

När vi hade pratat klart gick jag och fixade mig en jordgubbssmoothie och en lingongrova med cream cheese och kalkon. Ska äta en till macka nu eftersom det inte blev nån middag idag.. Å det hade varit sååå gott med en kopp the men jag kommer väl ha nog svårt att sova idag antar jag ! Har sovit mellan 09-10.30 på morronen och sen 14-16.20 på eftermiddan.. Inte bra alls men det var skönt :p



Jo, Jag har fått lite fina grejer av min snälla Mamma idag.. En gammal twistburk, En gammal cacao-plåtburk, Ett 50talsfat och en 50talslampa :) Snart kommer nog min snygga brödlåda i plåt hem oxå, Även den från 50talet :) Kan ni fatta hur snyggt jag kommer ha det när jag flyttar hemifrån ??


Haha nåväl.. Jag kan faktiskt ta kort på dom där grejerna imorn och visa här i bloggen =)

Å föresten, Hade jag vetat igår att jag skulle inkassera såhär mycket pengar i veckan skulle jag ju aldrig ha varit så snål med min klädesbeställning. Får väl kila in på en H&M affär och köpa mig nå söta underkläder.. Fast justja, Min underklädeslåda är ju redan överfull.. Justja så var det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0