Ledig Torsdag

Idag har jag varit ledig för att vara med Emil, Det har varit en jättebra dag och han stannade mycket längre än vad som först var tänkt.. Skönt :)

Dagen började med att vi myste och tog en dusch tillsammans, Kikade lite tv och tog sen en promenad till Mattias jobb och lånade hans bil så vi kunde fara till stan och äta på Baan Thai :) Sen åkte vi runt till massa affärer för att hitta ett verktyg Emil behövde men som inte fanns nånstans, Fick tillslut låna ett från en verkstad. For och hälsade på Skinkan på skroten och hämtade en spridare och sen till Kronan, Emil skruvade i nån timme och jag passade på att sova lite i bilen ;)

Lämnade tillbaka bilen och promenerade hem, Kikade tv och lagade middag.. Åt givetvis och sen var det dags för Emil att fara :( Nu for han och skruvade klart det sista i bilen innan han åker upp till byn.. Ska sakna älskis jätemycket som förövrigt är världens bästa mysigaste gosigaste pojkvän <3



Mamma jobbar över ikväll så nu är jag all alone, Funderar på om jag skulle göra en läxa eller se en film.. Filmen kan iofs vara bra att spara till helgen ifall jag får tråkigt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0