Hejhej

Tänkte berätta lite om vad jag gjort under denna långa tråkiga dag. Jag har sovit till kl14 och sen bara segat på, Jag har inte ätit något på hela dan så jag är lite hungrig men samtidigt mår jag illa.. Har iaf ätit lite chips nyss. Jag for och övningskörde med Mamma och det gick jättebra fast det var massor av snö på vägarna, halkigt och blåsigt som tusan. Vi for först till Ica Maxi, Sen hämtade vi upp Emmeli i Gammelstan och sen for vi till kvantum för att hon oxå ville ha chips.


Har nyss pratat med Emil över en timme och grejerna vi beställt till min bil hade kommit så det var ju bra, Ännu en bra sak är att han kunde fixa ett bättre begagnat batteri eftersom mitt mest troligt frusit sönder. Några fler bra saker är att jag har körlektion imorn.. Mamma skjussar och hämtar mig dit och sen ska Mami, Emmeli och Jag ut å äta lunch antingen på Exotic eller Baan Thai.



Å vetni en grej... Jag och Min Mamma har varit så jävla mycket ovänner senaste året men en sak är säker och det är att hon alltid alltid gör sitt yttersta för mig. Hon kan vara världens snällaste, rättvisaste mest omtänksamma och det bästa av allt är att hon visar det vid dom få tillfällen man verkligen behöver det. Lav U Mami


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0