Hahah...

Jag och Cissi kom till skolan för att ha ett gemensamt muntligt prov i Statskick.. Vi kunde ingenting. Läraren skrattade och bad oss plugga till nästa vecka. Jag tog med mig ett skriftligt hemprov istället och ska försöka mig på det även om det ser jävligt jobbigt ut.

Efter skolan gick jag till Åhlens, Dom hade jättemycket fina vantar så jag köpte ett par där ist för dem jag hittat på cubus. dom hade även rea på en av sakerna jag planerat att ge Emmeli i julklapp så det köpte jag oxå. Men inte nog med det, Jag köpte Mammas julklapp med.. Så det känns ju skönt iaf att ha gjort bort 3 saker.

På Akademibokhandeln hittade jag masssssor av böcker jag ville ha så jag ska ge det som förslag åt Emil som julklapp åt mig :)



Ska äta lunch nu och ta bilder på det jag köpte så lägger jag in dem sen. Har ett projektarbete och 3 prov att sätta igång med så.. Eh ja. Jag orkar inte ens tänka på hur jobbigt det kommer bli. Jag ska mest troligt till Vårdcentralen idag och prata om mitt dumma huvud och nacken. Förhoppningsvis kan jag få remiss till en kiropraktor eller sjukgymnast inom en snar framtid.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0