Måndag

Ny vecka som sagt, Å skitkallt är det... Läste att det snöat 8cm i Kiruna HAHA. Här är det bara kallt, Hade foppatofflor på mig när jag for till jobbet imorse å då höll jag fan på frysa av mig fötterna så ska ta vanliga skor nu när jag far tillbaka efte lunchen tror jag.

För övrigt har jag hållit på somna 100 gånger idag fast jag inte ens sovit lite.. Åsså har jag helt ont i magen nivet sådär som när man är jättenervös och orolig över nånting.. Det var så igår och inatt oxå. Att jag oroar mig så jag får ont i magen är ju verkligen inget ovanligt men nu är grejen att jag verkligen inte oroar mig över nånting och ändå känns det så. Varför ? Ja de vette fåglarna... Jag är inte ens minsta hungrig eller matlustig så jag får se vad jag ska tvinga i mig till lunch.

Sen har jag tänkt köpa blommor till min Mamma bara för att hon har blivit så snäll och normal och en vanlig snäll Mamma som hon var för typ 2 år sen. Som mina närmsta vet har hon ju varit gaaanska så knäpp senaste året men nu är hon sitt vanliga jag igen och det är jag väldigt tacksam över.. Att den enda föräldern man har är dum i huvet å skiter i allt är inte så roligt. Det är väl hennes mediciner som börjat hjälpa och det är jag som sagt väldigt glad för.

Å när jag kommer hem för dagen sen ska jag veerkligen duscha jag känner mig helt äcklig i håret. uscha. Ja haha men nu vet ni allt om min dag.

Hejhej


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0