Huh fortfarande sjuk

Har inte sovit så bra inatt pga att min näsa är igenstockad med 1000 kilo snor så jag inte kan andas, slem i halsen och en jävligt störande hosta.. Hoppas Hoppas att jag blir frisk till helgen för på Lördag börjar jag, Mitt nya jobb huhu.
Den andra anledningen till att jag sovit dåligt är att jag varit tvungen å tänka massor på allt jag måste fara och handla idag, I vanliga fall skulle jag gått upp direkt och skrivit en lista men jag ville inte väcka Emil så jag fick ligga å försöka komma ihåg allt hela tiden.. Haha, Nu har jag iaf skrivit upp det och känner mig nöjd :)

Det blev ingen särskild middag igår utan när vi for och handlade blev vi sugna på Bullens så det fick bli det, Med bröd och det var gott såklart, Det finns en kvar till mig som jag ska äta sen :) Steg upp med bubbis nu i morse och drack the, C-vitamin och åt mackor. Det var tråkigt när han for till jobbet å igårkväll kände jag mig helt lessen att jag skulle åka härifrån, Vi har varit med varann nu så mkt på senaste att det blir jobbigt när man är ensam.. Menmen det är bara 8-9 dar tills vi ska vara med varann en helg igen, Sköönt ! Och sen när jag bor i Ökx kommer Emil att hälsa på mig och jag kommer åka till han åsånt så ja det ska nog gå bra.

Jag åker hem med en buss 12.15 så jag ska gå i god tid eftersom det är en bit dit, Kommer fram till Lule 16.15 och då hade jag tänkt fara direkt och handla. Sen kan jag berätta att jag har fått ENORMA myggbett på fotleden, Först var dom små och vanliga som alla andra men nu har dom svällt upp som faan och växt ihop med varandra, Fotleden är lika tjock som högre upp på benet och helt röd !! Hoppas det försvinner snart, Ser ut som jag fått nån äcklig sjukdom. Sen kan jag skryta om att jag var så duktig igår och skurade ur kylen och diskade alla hyllor osv :) Idag ska jag bara sitta vid datorn tills jag blir trött och ska sova ett tag, Diska, Äta lunch och sen åka hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0