At Work

HejHej, Nu sitter jag här vid datorn en stund för Mattias har något Energimöte och det är väl inte så underhållande kan jag tro :). Jag har på mig en stegräknare idag oxå och hittils har jag gått 1787 steg.. Tror min dagliga stegdos bör vara kring 6000 steg eller nåt så vi får se om jag uppnår det.. Sen cyklar jag ju hit 2 gånger, Och hem 2 gånger om dan så nog blir det bra ;p

Vad är dagens planer då ? Jo jag ska jobba då förstås, Sen hem och laga en Italiensk Pastasallad och när Mamma kommer hem ska vi och handla grejer till Slushen och endel saker till Ökx som tex Schampo, Tvättmedel, Konserver och pasta .. Resten får man köpa senare. Tror jag ska övningsköra dit åde för de är förbannat länge sen sist.

Å inatt drömde jag att jag hittade en liiten liiiten hundvalp i snön, Den var så liten att den knappt hade nå päls å var typ rosa, Helt nyfödd.. Å där låg den ensam långt under snön så jag var tvungen att ta hand om den så den inte skulle dö. Så skulle jag lämna den till ägaren men då vaknade jag. Det är ofta jag drömmer om små hjälplösa hundvalpar jag måste hjälpa. Å nu när jag cyklade hit såg jag en liiiten liiiten död fågelunge.. Synd om den.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0