Sova eller inte sova ?

Jag har lite beslutsångest nu om hur jag ska göra med mitt sovande, Jag är ganska trött nu men det hade varit bra om jag var vaken länge så jag kunde sova så mkt som möjligt i bilen imorn istället.. Det lär ju inte vara så jättekul att åka över 80 mil eller vad det nu är. Hoppas hoppas hoppas att det regnar imorn och inte alls är stekvarmt och äckligt... Fast Lottas bil har AC de är bra.

Emil och Sterren kom som sagt hit, Jag bjussade mat och sen for vi och hämtade mina kofångare som en på Emils jobb ska köpa, Lägligt på väg hem därifrån fick vi soppatorsk, Det var bara att vänta på bensin och fortsätta. Tog farväl av min älskade man vid 21.30 kanske och sen dess har jag Duschat, Pratat med Amanda, Diskat och druckit en Energy drink. Jag har lite kvar att packa och sen det jobbigaste av allt.. Byta musik i mobilen. Jag hatar verkligen det, Man vet inte vilka låtar man ska ta och det är bara tråkigt. Ännu tråkigare är det om man inte byter och måste lyssna på gammal skit.


Så... Jag tror inte jag skriver nåt mer imorronbitti eftersom vi åker så tidigt så vi hörs väl på Onsdag då jag kommer hem. Jag ska bada i siljan, Kolla på bilar, Dricka litegrann och säkert svettas ihjäl i södra sveriges hetta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0