Onsdag

Idag när jag vaknade hade jag bestämt mig för att köpa bilen jag var å kollade på igår.. Blir en compact igen, Min tredje nu.. Man kan börja tro att jag har nån slags fetisch för dem.. Men riktigt så är det inte.. De är nog bara min favoritbil som jag kan tänkas ha råd med typ :).. Ska betala och hämta den imorgon så jag förmodar att jag kommer ha endel pengaångest ! :(
Vilket jag redan har för idag var vi först och lunchade på Ban Thai (Som förstås var väldigt trevligt).. Men det kostade pengar. Sen skulle jag ge en hundring till Mamma för Trojas veterinärbesök men den köpte jag en T-shirt för (Som dock var billig och snygg)

Men nu blir det verkligen en Snålarperiod ! Städade massor här hemma å ska se om Mamma kanske kan ta det som betalning.. Man kan alltid hoppas :)

Min första Veckorevyn kom hem idag också.. Köpte ju ett erbjudande med 5 nr + nå presenter. Men jag kan då säga redan nu att jag inte tänker prenumenera längre än så.. Jag märkte verkligen att man blivit för gammal för dom där tidningarna.. Stog bara om masssa svammel som jag inte känner för att betala för.

Hade tänkt lägga in en bild på Tröjan jag köpte men det fanns ingen på Gina Tricot's hemmsida så nåt sånt blev de inte.. Den är iaf svart med ett OldSchool tryck på..Svalor, Rosor och ett hjärta med en bandedroll runt, Med texten "True Love".. Just min stil. Och billig som sagt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0