Onsdag, Valborgs och tillåme Kungens födelsedag

Idag har jag varit på praktiken som vanligt.. Det var inte så jättejobbigt för jag fick sluta kl15 åsså var vi ute å grillade på deras uteplats helt länge. Ja åt en korvskiva ;d..... MEN Tilde var inte på praktiken idag heller så hon suger, Jag var tuvngen att gå till Bergviksskolan och äta helt själv och det hemskaste var att de inte var några ungar kvar där.. Jag fick sitta helt själv i en hel matsal å äta fortfort för jag var så rädd å ville därifrån.

När jag fått sluta stressade jag hem för att hinna duscha och träffa Emil innan jag hade frisörtid.. Emil blev lite senare än väntat så jag var tvungen att fara till frisören för att inte missa min tid. MEN när jag kommer fram dit så har hon just börjat klippa en å ännu en sitter i kö.. HALLÅ JAG HADE TID DÅ ! Jag blev sur å bokade ny tid å rinde fort som fan till Emil å sa att han skulle vänta hos mig å att jag kommer på 10 minuter. Så snabbade jag hem å han träffa honom typ 3 Minuter åsen hade han så bråttom å fara så.

Vi pussades lite å sen gick jag till affären å köpte cider, 2 åt mig å 2 åt min mamma. Vi ska äta smördegsinbaktfläskfile me nå gogegg, sallad å potatisgratäng. Det ska bli gott :)

Ikväll är det valborgs å man ska väl egentligen redan ha börjat öla i det fina vädret men inte jag inte.. Ikväll ska jag vara med min hund som är så mkt bättre än all alkohol i världen. Först ska hon få ett bad åsen ska vi bara gosas hela kvällen :) Emmeli ringde å fråga om ja skulle komma dit.. Dom skulle grilla å förmodligen dricka men jag stog över. Okey ska sanningen fram är jag faktiskt ganska så drickasugen.. Men vad gör man :)


image296


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0