Pjuh

Jag skulle nyss bädda sängen SJÄLV. Jag hade verkligen bestämt mig för att göra det.. Å nu tänker väl ni att vadå, Bäddar sängen själv de gör väl varenda människa.. Men nä det är inte riktigt sant. Städa å laga mat å allt sånt.. De kan jag. MEN JAG HATAR ATT BÄDDA SÄNGAR. Redan när jag höll på att lägga dit lakanet började det jävlas, Det var så himla brett å kort tyckte jag, Tills jag kom på att jag lagt det fel väg. Irritaionen steg då 2 steg. Sen är det ju dags att välja sängkläder, Å det har alltid.. Ända sen jag var en ännu mindre skit än vad jag är nu varit skitasvårt.. De finns ju så många att välja på :)

Sen skulle jag ge mig på det värsta av allt... Påslakanet :S.... Jag försökte någon minut men blev bara arg å ropade MAAMMMAAA
som svarade
Är det påslakanet nu igen ??
Jaaa :( svarade jag

Jag klarade inte av det, Eller jag hade inte tålamod.. Det egentligen ganska lätta täcket kändes tungt i mina svaga piprensararmar. Å jag var rädd för att röra för mkt på sängkläderna och för att skaka dom eftersom de bara yyyr damm då. Ja bevare mig väl... Jag har säkert 12 damm i näsan nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0