Jahaja

Nu har jag varit i stan... Köpte julklappen till Emmeli, Vad det är kan jag inte avslöja här eftersom att det finns risk för att hon får reda på vad det är då :P.

Jag provade även svarta cheap monday, Dom såg så små ut och det fanns varken 25 eller 26 så jag provade 27. Dom var förstås förstora å dom satt förjävla fult :(. Det fanns 24er oxå men dom skulle inte ens en anorektisk emounge kunna ha !. Får väl lov att bli dom från Gina då, Dom hade låg midja oxå å de är bra skit :)

Kändes skitkonstigt att komma hem åsså var inte Troja här, Jag saknar henne faktiskt redan.. Å vet ni, Min lilla tjej ska sova borta idag.. Malin ville låna henne tills imorn. Min söta söta lilla flicka :) Låter som jag pratar om mitt barn eller något.. Men det gör jag ju nästan :)

Jaja, Jag har slagit in en julklapp nu.. Ska slå in den till Markus oxå.. Åsen när Emils kommer med posten ska jag allt slå in den med. Sen är jag klar med julklappandet :)


Tihi, Jag är på väldigt bra humör idag faktiskt..  Nu ska jag gå å göra lunch eller nåt för jag har faktiskt inte ätit än.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0