Söndag

Redan Söndag, Vart tog helgen vägen ? Jag har inte hunnit göra nånting !

Igår vart det lite filmkväll, Såg Revolutionary Road som jag velat se ända sen den kom och hade jättehöga förväntningar på när den bara fått bra kritik osv men jag vart riktigt jäkla besviken. En hel långfilm om ett par som överhuvudtaget inte verkar bry sig om varandra, bara bråkar och visar varandra noll respekt. Det är inte den typ av romantisk film jag gillar iaf ! :D

Cyklade även iväg till Kvantum för att handla lite ingredienser som saknades inför dagens middag, Jag ska nämligen bjuda Mamma, Mattias och Markus på Texas Chili - Muuuums ! :) Det gäller dock att börja med maten i tid då det ska stå och puttra i flera timmar !

Har lite saker jag måste få gjort innan dess oxå.. Har nyss dammtorkar färdigt det jag inte ides igår så kvar har jag typ att diska, gå med sopor och fixa lite med bilen.. Jag inbillar mig att dem blir mindre nitiska om bilen ser ren och fräsch ut så jag ska gå ner och plocka till lite och förbereda för besiktningen med att spänna fast bältena och lägga fram varningstriangel. Fan vad nervös jag är, Den måååste gå igenom !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0