Onsdag

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men jag kör (och tycker att alla borde) på 48timmars regeln när det gäller magsjuka. Jag blir såååå förbannad på dem som kommer till jobbet och kläcker ur sig nåt i stil med "Joo, Jag var då så magsjuk igår men man måste ju komma hit och tjäna pengar osv". Så egoistisk kan man inte vara. Sen tycker jag det är extra viktigt när man som jag jobbar på ett äldreboende, Det kan faktiskt vara liv eller död för en gammal och sjuk människa att bli uttorkad och inte få i sig näring.
 
Nåja, Nog om det.. Jag hade ändå inte orkat jobba idag med tänkte på den galna migränen jag haft sen igår. Helt sjukt hur ont man kan ha i huvet egentligen. Och om jag ändå ska fortsätta klaga lite på min hälsa så mår jag fortfarande illa och äcklas av tanken på mat samtidigt som jag förstår att man aldrig blir piggare så länge man inte äter. Ska ta något litet snart.. Kanske en riskaka och en kopp te.
 
Annars då ? Det börjar ju närma sig London-resa och jag längtaaar ! Det ska bli så himla kul att Jag & Emil för första gången ska åka nånstans tillsammans :D Det ska bli jobbigt att lämna Oden men jag tror det kommer gå bra för honom att vara hos Emils föräldrar.. Jag ska skriva ordentliga skötsel-listor eftersom det är så mycket tider och specialgrejer att hålla reda på med hans mat & mediciner.
 
Och på tal om listor håller jag för fullt på med att skriva packlistor, saker att göra innan vi åker listor och alla andra listor en listnarkoman kan tänkas behöva ;)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0