B L Ä !!

Jag kan ju börja med att berätta om gårdagen för att vara åtminstone lite positiv. Det var fint väder och jag åkte iväg mot Överkalix för lite umgänge med kusinen. Vi åt på Sang's som är en Thairestaurang som hade billig och faktiskt god mat, i samma lokal har dem även en thaibutik med olika spännande livsmedel till jättebra priser så där ska jag handla nångång :)
 
En sväng på systemet och röda korset hann vi oxå med innan vi åkte vidare mot Morjärv och GK's som faktiskt fått väldigt bra sortiment på senare år. Tyckte dem hade mycket fina heminredningsgrejer och sånt.. Köpte bland annat två nya plastblommor hit hem.. Dem blommar ju iaf alltid ;D
 
Kom hem vid 20tiden och sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde hela kvällen men kom i säng först vid 01tiden iaf... Extra roligt var det därför att min mobil började ringa vid 06.30 imorse. Stängde bara av ljudet eftersom det var jobbet och jag inte tänkte jobba idag.
 
När jag vaknade kl 10 hade jag 5 missade samtal, 1 röstmeddelande och ett sms - Allt från jobbet så jag tänkte att jag får väl ringa upp då. Där var det kaos med 2 som tagit ledigt och 2 som var sjuka, alla som skulle vikariera för dessa var oxå sjuka, ingen ville jobba etc så jamen vafan jag ställer väl upp då sa jag men att jag fan ska ha kval övertidslön eftersom det är min lediga helg och jag egentligen är upptagen.
 
Så den stora köttbiten jag tagit upp för att laga Pulled pork på idag var ju bara att glömma (det tar 6h) att hinna packa och fixa inför vår luleåresa imorn i lugn och ro kan jag ju oxå glömma etc. det värsta är dock att efter att jag sagt att jag kunde komma och jobba får jag höra att den plötsliga frånvaron av arbetsvillig personal beror på att det går magsjuka på huset !!!! Fyfaaaaaaaan alltså. Så... Det återstår väl att se om jag ligger och spyr imorn och missar min Pappas 60årskalas eller vad.
 
/Mvh jätteglad tjej.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0