Sing me back home

Sådärja... Då var man hemma igen !
 
Startade våran resa mot Luleå vid 17 igår, stannade på Nilles och tog en burgare men jag tyckte då inte att dem hade nå bra mat där. När vi kom fram till Luleå var Mamma & co och kollade på basket så vi tog det mest lungt och sådär tills dem kom hem då vi åt lite kvällsmat..Emil & Mattias drack whiskey :)
 
Steg upp tidigt imorse och gick på en långpromenad innan det var dags för frukost och avfärd mot Arcus loppis ! Jag hittade som vanligt ca 1000 saker jag ville ha men begränsade mig till 3 tavlor, en ram, en negress figurin och en spelande julkyrka :) Emil köpte en tv-kanna och 3 vånings kakburk i ljusblå plåt :) Ska visa bilder på allt sen !
 
Sen vart det Öb, Granngården, Willys, HM och Biltema. Tankade bilen och åkte tillbaka till Gammelstan där vi tog en Powernap innan middagen som dagen till ära var Palt. Till efterrätt ungefär världens godaste chokladkaka.
 
Packade ihop våra grejer och började färden hemåt igen. Vi tog vägen genom Niemisel så vi kunde hälsa på Emmeli & Conny. Ett jättefint litet mysigt hus hade dem så det var kul ! Vi blev förstås bjudna på fika där oxå så inte har vi då behövt svälta ;)
 
Nu - Äntligen hemma.. Har packat in allt och rastat hunden så nu ska jag nog hoppa i säng. När jag köper saker på loppisar vill jag alltid rengöra dem ordentligt innan jag ställer fram dem men det ids jag inte ikväll.
 
 
Så Godnatt på er ! :)


Kommentarer
Åsa

Vo i bönna är en tv kanna? :P Tråkigt att läsa om din mormor.. VIF! :(

2012-10-14 @ 06:36:09
URL: http://satterpunktochgarvidare.blogg.se
Tilde

Vill även se bilder på huset ;) utifrån åså! :) tråkigt att din mormor gick bort, gick ej att kommentera inlägget:( hemskt!

2012-10-14 @ 15:26:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0