Upp och ner

För tillfället känner jag mig nästan hoppfull på framtiden, allt är inte helt kolsvart och dem stunderna ska man ju ta vara på. Jag vill inte hoppas för mycket men samtidigt är ju hoppet det sista som överger människan.

Jag är hemma från jobbet idag, Det gick bra för dagens båda kunder att jag kommer en annan dag istället så då behöver jag inte ha ångest över att jag går miste om pengarna heller.

Mådde riktigt dåligt på morgonen, nästan som om jag fått magsjuka men det är så jag reagerar på sorg. Ont i magen och mår illa som fan. Nu däremot känns det bättre och jag passar på att äta lite.. Telefonen har gått varm under förmiddagen och jag måste säga att jag är djupt tacksam över mina vänner och familj som verkligen bryr sig, frågar hur jag mår, orkar lyssna när jag maler på (bästa sättet för mig att komma över saker är att bara prata, prata, prata om det tills allt är ute), men samtidigt kan prata om sig själva berätta saker de varit med om eller vad dem tycker & tror om saker och ting så man inte fastnar i sina egna tankebanor.

Mamma ska komma hit ikväll och åka med mig och handla men fram tills dess ska jag ta vara på den här positiva stunden och ta hand om det som förfaller. Exempelvis ta mig en dusch och diska. Eventuellt dammsuga lite och sängkläderna är redan ute på vädring så.. Helt försjunken är jag inte idag !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0