Tisdag !

HejHej !

Fint väder det har varit idag va ? Jag var optimist och satte mig på cykeln imorse men höll allvarligt talat på att blåsa omkull så jag cyklade till en busshållplats istället och tog mig till jobbet på bekvämare sätt :) Sen när jag var hem en sväng på lunchen så såg jag till min förvåning att den lilla Carporten som står rätt nära min parkering hade helt och hållet gett vika för vinden och bara en halv vägg stod kvar medans tak, väggar, stuprör och allt annat låg utspritt på parkeringen.. Hela taket med bjälkar och allt hade blåst rakt bak och landat på ett släp som står precis mitt emot min bil.. Lite mindre än en meter till och min front hade blivit offer ! Pjuuuh.. Tur jag har lite tur här mitt i allt elände.. Det hade fan varit droppen ! :p Nu när jag kom hem hade dem dock varit här och rensat upp plockepinnet..

Jag har just ätit samma middag som igår då jag lagade pepparstek av fläskkött och en god gräddsås med halvfond till det och så klyftpottis så det var gött. Nu väntar jag mest på min lilla Mamma som ska komma och handla med mig.. Delarna till bilen har fortfarande inte kommit :s Nu känner jag medlidande för alla som inte har bil eller körkort.. Det är ju svinjobbigt !

Ikväll vet jag dock inte vad som händer, eller jo ingenting förstås men det gick inte ens nåt på tv så jag tror jag ska städa lite för ovanlighetens skull. Ni vet ju hur helt sjukt städfanatisk jag har varit tidigare ? Jag satt själv och läste igenom lite av mina gamla blogginlägg och vareeeenda vareeenda dag har jag skrivit nåt i stil med "Idag har jag dammat mattor, dammsugit och skurat.. Jag måste dammtorka imorn så det är nog bäst att jag passar på och tvättar oxå blabla"

Sen det tog slut mellan mig och Emil har jag dock kommit till insikt.. Inte förrän då insåg jag att jag lagt 100tals timmar på att städa när vi kunde ha gjort något roligare tillsammans, tjatat om att han ska hjälpa till, varit stressad varenda dag för att hinna med allt.. Allt som egentligen är totalt onödigt. Om nån hade frågat mig då om jag föredrog lite hår på golvet framför att inte träffa Oden på flera veckor eller om jag hellre bråkar om vem som ska dammsuga framför att ha någon att mysa ner sig i soffan med.. Ja då hade ju svaren varit så självklara. Men det är försent nu. MEN jag har lärt mig något av det.. Helt klart ! Jag har lagt i en helt annan växel och bryr mig inte om såna skitsaker längre.. Från och med då diskar jag nån gång i veckan, dammsuger när det verkligen behövs, tvättar när tvättkorgen är full och inte si och så ofta bara för att man måste.

Så vem vet, om lusten faller på kanske jag städar litegrann idag...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0