Happyface

Gudaars vilken bra helg jag har haft, Den bästa på stört länge.

Det började med att jag satt hemma och hade dödstråkigt så då tänkte jag att eftersom Emil kommer hit och är här då och då när han känner för det kan ju jag testa fråga om jag får komma dit och jo se det fick jag ;D

Drog iväg vid 20tiden i Fredagskväll.. På första macken var det nåt fel så den inte tog kortet, åkte vidare till nästa där det som tur var funkade men dieseln tog slut efter 27 liter men det kom jag ju fram på. Strax norr om Ökx var det joooordens snöstorm så jag knappt såg vägen och fick köra väldans sakta men vid 23 var jag äntligen framme och sen har jag varit där tills idag :)

Vi har haft det jättekul och mysigt och ja bara världsbäst.. Har ätit god mat, varit hos hans föräldrar på middag, varit på Emils jobb där jag har städat och tjänat mig lite pengar, sett film, myst, varit ute med Oden... Ja allt möjligt :) Var lite kallt där dock.. Åkte ju härifrån med typ +5 och klädde mig därefter men där uppe har det varit -13 typ hela helgen ! Skönt att komma hem till värmen åtminstone =)

Såå... Helgen har varit sjukt bra. MEN vägen hem idag var inte fullt lika rolig.. Emil har hållit på och tjata hela helgen om att vi borde byta startmotor och generator i min bil för att dem snart kommer ge upp men jag har ju hittils inte haft några problem med det så det kändes väl inte så akut.. Bilen startade och gick som vanligt bra men i Ökx vart jag såååå jävla trött att jag höll på somna baki ratten så jag stannade på en P-ficka för att vila lite.. Det sjuka är att det sista jag tänkte innan jag stängde av bilen var "Jag borde nog egentligen inte stänga av man vet ju aldrig om den startar sen igen"

Konstaterade ganska fort att jag inte kommer kunna vila nåt i bilen så jag kände mig redo att fortsätta men.. INGET hände när jag försökte starta, absolut inget bara tyst. Till saken hör då att min mobil bara sa att det var sändingsfel.. Jag kunde varken ringa eller skicka några sms så där stod jag och undrade hur faaan jag skulle ta mig hem. Jaja tänkte jag, Inte mer att göra än att vinka in nån på hjälp.. Första bilen stannade och det var som tur var en äldre bilkunnig man i Mercedes som konstaterade att nåt var fel i startmotorn och så försöte han dra igång mig men det är ju en automat så det var ju lite svårt och bilfan vägrade starta. Jag lånade hans mobil och ringde Milla för att hämta mig och då skulle han bara dra in mig på en avfartsväg så jag kunde lämna bilen där åsså tänkte jag att vafan jag gör ett sista försök och då startade den !!

En positiv grej är dock att jag blev omkörd av en polisbil men dem brydde sig inte om mina avstängda lysen (stängde av allt för att den inte laddade).. Hade ju gått i taket om jag utöver allt detta dessutom fått böter.


Kommentarer
Tilde

Va bra helg, förutom bilen då:b är ni bara vänner än? :)

2011-11-21 @ 13:56:41
Åsa

Frågar som föregående, är ni vänner? Eller de visste ja ju men har de hänt nå mer? :P



Om bilen kan ja bara säga att de är Merca, och de suger höhöhöhööö ;)

2011-11-21 @ 22:10:31
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Tilde

:)

2011-11-22 @ 01:19:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0