Söndag

Jahapp, Då var den här helgen oxå till ända och jag har avslutat den med att äta melon och dricka jordgubbsöl framför teven  :) Nu börjar jag känna mig riktigt trött eftersom det vart sent ikväll och tidigt imorse så jag väntar nog inte allt för länge till innan jag går ut med Oden på dagens sista promenad. Måste bara äta nån kvällsmat oxå, är så jäkla hungrig !

Det har dock gått bra med min nyttighet idag, Till lunch blev det en smoothie på hallon, rabarber, banan och havremjölk. Till det ett äpple och en halv banan. Till middag lagade jag en bondomelett med potatis, paprika och spenat i ! Snabbt, billigt, gott, nyttigt och enkelt alltihop :)

I övrigt har den här dagen varit väldigt händelselös, Antar att det är därför den känts så jäkla lång men jag har helt enkelt inte haft någonting som behövts göras idag :D Har varit ute på 3 promenader med Oden såklart och lite småsaker som att diska osv.. Och så har vi ju varit ute på balkongen och stekt i solen.. Mest Oden då men jag har varit ute nån stund då och då jag med. Tycker så synd om lillkillen som vant sig vid att alltid kunna vara ute på gården i Fällan hur mycket som helst och sen komma tillbaka hit och bara kunna gå ut på promenaderna eller ligga på balkongen... Fast det går nog ingen nöd på honom ändå tror jag :)


Imorn blir det då jobb för hela slanten huhu nä jag har bara 2 kunder och att vattna blommor så det blir ingen jättejobbig dag men ändå ;) Nu ska jag då ringa min gubbe och höra hur resan har gått, Dem borde börja vara framme i Rättvik nu - lite över 80 mil är det dit så dem har varit påväg precis hela dagen !


Kommentarer
Åsa

Alltså ja måst fan fråga, är du aldrig me till dom ställen som emil far på? :P inge dumt menat, men ja tyck att ja läs att han far på cruising osv rätt ofta men du stanna hemma? som sagt, inge fel me de, bara en fråga :P

2011-07-31 @ 21:54:58
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0