Måndag

Som ni kanske sett på min Facebook har min älskade lilla bil gått igenom besiktningen idag.. Den fick ju några 2or sist som nu är åtgärdade.. Bla så har den fått ett styrstag och ett hjullager utbytt så det kostade ju en liten slant men inte nog med det så har den tydligen fått HELSLUT bromskivor fram, Alltså dem har tillochmed börjat spricka så jag tänkte beställa det ganska omg men dem kostade ju över 700 spänn styck så jag tror vi tar det från Finland istället ! Nåja.. Jag cyklar ju mest så det blir ju inget jätteslitage på dem nu...

Nånå.. Jag har jobbat idag iaf och sen cyklat hem till mina killar och lagat middag som idag blev köttbullar, makaroner och gräddsås. Efter det vart det att åka och handla och nu lär det inte ske så mycket mer ikväll.. Jag tänkte nörda lite dator och sen krypa ner i soffan med bubben.


Imorn är jag ledig om jag inte blir utringd på nåt jobb, Då tackar jag givetvis ja. Men OM jag är ledig tänkte vi flänga runt på lite ärenden och kanske käka nån god lunch nånstans :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0