Bananas are for monkeys

Surprise surprise så skjöt jag upp handlingen till imorgon.. Det kändes helt enkelt alldeles för olockande idag :) Däremot har jag lagat mat och ätit, diskat och städat i badrummet samt den oerhört roliga sysslan att betala räkningar så nu är min lön bokstavligt talat som bortblåst. Slut finito.. Tur att jag ska få tillbaka hälften sen av Emil då :)

Nu är jag väldigt hungrig och tror nästan att jag ska koka ett paket nudlar till kvällsmat.. Vart så sugen på nåt salt :) Sen ska jag prata med min elskliing, I telefon då och sen hoppa i säng och kanske börja läsa i en bok jag lånade igår :)

Föresten så tänkte jag tipsa och inte-tipsa om en produkt. Nämligen Gainomax ! Som jag nämnt förut har jag ju det lite svårt att hinna äta lunch på dagarna och jag brukar alltid ha med mig ett äpple, en macka och en drickyogurt eller havredryck. Yogurt tål jag egentligen inte men havredryckerna är lite dyrare så nu när dem hade extrapris på Gainomax på Willys passade jag på att prova dem.



Dem finns i smakerna Choklad, Vanilj, Blåbär, Hallon och Jordgubb. Bara på namnen hörde jag direkt att ingen förutom Choklad skulle vara god men jag tog en blåbär oxå iaf för att testa men den var bara jättesöt och äcklig med konstgjord smak. Choklad däremot smakade EXAKT som chokladmjölk så den var superdupergod !

Gainomax är ju egentligen en återhämtningsdryck med proteiner och kolhydrater som man ska dricka efter träning men det passar ju bra om man jobbar hårt under dagen oxå och behöver extra energi :) Minus får den dock för det höga sockerinnehållet !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0