Fredag

Ah, Då var helgen häär :) Och jag blev inte tillfrågad om nå mer jobb så ett lungt å skönt avslut på veckan fick man :) I love deltidsjobb ! 

Nu när jag kom hem drog jag igång direkt med diskberget, dukade inför middagen, dammsög hela läggan och satte mig sedan här med ett äpple, en banan och en näve nötter & mandlar som får agera en liten lunch. Ska väl snart dra mig mot köket igen och ladda perkulatorn så man får sig nå gookaffe oxå :)

Till middag idag blir det som för resten av Svensson-sverige Tacos :D Sen vet jag inte om man skulle sett nån film eller vad ? Surt att man inte har något gott från systemet hemma för det blev jag sugen på ! Det enda som finns är sprit, saffransglögg och öl modell äcklig & billig haha :D

På tal om systemvaror kan jag tipsa om en ny Cider jag smakade tidigare i veckan.. Ni minns väl Cube Bellini Peach som man köpte ibland, 15 år gammal när man veerkligen skulle lyxa till det lite mer än sprit & apelsinjuice. Den kostade ju trots allt typ 16 kronor !
Haha nåväl... Bellini peach försvann ju för flera år sedan men nu har det kommit en "ersättare" Glow Peach & apricot heter denna och smakar precis så.. God smak av persika och aprikoser. Somrig och inte överdrivet söt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0