Tyypiskt

Asså vetni, Jag hade tänkt skriva här i bloggen hur bra det har gått idag. Oden har varit själv hemma när jag var på skolan och skrev mitt prov och det gick jättebra ! Provet gick oxå bra och jag ska jobba hemma hela nästa vecka eftersom dem läser en kurs jag redan har gjort så då får vi mer tid att ensamhetsträna.

Det har gått jättebra ute som vanligt och det har gått bra med allt hela dan helt enkelt. Tills vi skulle klippa klorna och råkade klippa i en pulpa ! GREEAT. Oden lider inte av det förutom att stackarn har ett trosskydd och papper fastlindat med operationstape runt tassen haha och när vi ska gå ut måste vi ju sätta typ en strumpa på där. Men vi lider - Emil för att han känner sig såååå hemskt som råkade klippa och jag lider för att det blev bloddroppar/tassavtryck i hela lägenheten och överallt och det slutade aldrig att blöda och allt det här hände mitt i middagen (Jag är ju suuuperkänslig på blod). Men som tur var skulle ändå Mamma och dem komma hit och träffa Vovvis idag så jag bad dem köpa med blodstopp och sån självhäftande bandagetape.

Det verkar ha slutat blöda nu men det börjar säkert om igen när vi går ut på sista kvällspromenaden. Förhoppningsvis inte men då måste vi iaf ta bort det gamla "bandaget" och sätta dit blodstopp och nytt runt det. Hoppas han inte biter bort det inatt iaf. Kan ni tänka er så duktig han är ? Hur många hundar låter en stor pappersklump sitta tejpar runt tassen i flera timmar bara för att man sagt åt honom ett par gånger när han börjat slicka där ?

Det gick föresten skitbra för honom när Mamma, Mattias & Markus kom hit oxå. Han är sååå himla lugn alltså. Jag är jättestolt över honom :)


Kommentarer
Åsa

nja alltså de va inte då den va så bucklig, nästa köpare fixade ju så att den gick UA faktiskt på nå konstigt sätt, för ja va me dagen croner sålde den och den va inte rak i plåten nånstans tro ja :P men ja ska se reprisen och återkomma, är rätt säker på att de va den :P

2010-09-10 @ 21:56:04
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Åsa

föresten du hade nog rätt, såg reprisen nu lite närmare :P va nog inte den, men dom va ganska lik!

http://www.raggarportalen.se/index.php?name=coppermine&file=displayimage&album=460&pos=210

så såg den ut efter att ägaren efter croner gjort om den och ja tror den är ännu finare i plåten nu :P

2010-09-10 @ 22:13:49
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Åsa

hovva inte kul att klippa pulpor! klipper aldrig på katterna, är för rädd att träffa en sån men de är ju värre med hundar, dom måst ju klippas :S

2010-09-10 @ 22:21:31
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0