UÄK

Som ni ser i inlägget nedan åt vi från Subway idag... Varsin Chicken Teriyaki för att vi hade rabattkuponger på just dem mackorna. Vi valde Barbequedressing på och tänkte att det passar ju till kyckling men FYFAN så äcklig den var... Smakade helt allvarligt som om man rört ihop Ketchup, senap, socker och vinäger. Usch riktigt äckligt alltså, hela mackan blev förstörd ! Enda anledningen att jag pressade i mig den var för att jag hade betalat för den, var jävligt hungrig och inte hade någon annan mat färdigt. Efter halva fick jag dock nog (trots att jag skrapat bort den mesta dressingen) så Emil fick ta andra halvan.

Så, summan av kardemumman - Ta aldrig barbequedressingen !

Emil åkte efter det så jag har fått heeelt skev tidsuppfattning idag då han vanligtvis kommer hem från jobbet kl 17 och vi brukar äta middag innan han åker men nu idag kom han ju hem 13 och det var lunch vi åt, Men nu känns det som om kl är typ 21.. Det är ju helt svart ute oxå så.

Efter det har jag slagit in dem första julklapparna för i år, sett Pippi Långstrump firar jul, varit ute med hund, lekt med hund, gett hund mat osv ;D Mamma och Mattias kommer snart hit så ska vi se om Mattias kan ordna lyset i vårt badrum som är trasigt och Mamma hade nån present åt oss som jag är nyfiken på :D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0