Ny kategori

Nu har jag gjort en ny kategori här på bloggen som heter "Om Oden" - Den handlar om just Oden, Eftersom han är en väldigt stor del av mitt liv och vad jag gör om dagarna så blir det ju att jag skriver endel om honom oxå :)
Har försökt att sortera in tidigare inlägg dit men jag kan säkert ha missat något.


Nu när jag ändå är inne på det ämnet tänkte jag tipsa om ett jättebra hundfoder, Åtminstone på Troja & Oden har det fungerat superbra. Troja hade ju rätt känslig mage och Oden hade väl inte direkt några större problem när han kom till oss men magen fungerar bättre nu och han har lagt på sig lite vikt. Han var lite i smalaste laget förut.



Carrier Kyckling & Ris

Fodret är vetefritt och har kycklingkött som enda köttproteinkälla vilket gör det väldigt lättsmält och skonsamt för magen, Det ska oxå vara ett väldigt smakligt foder som även kräsna hundar äter. Det passar till alla normalt aktiva hundar även till dräktiga/diigivande tikar och som övergångsfoder från valp till unghund.

Det innehåller 24% Protein och 12% fett som är lite mer än ett "orginalfoder"
Finns på Granngården och kostar 399 för en 15 kilos säck så det är ett rätt billigt foder. Oden åt ju Royal innan men fungerar som sagt bättre med det här så jag tycker inte att man ska stirra sig blind på att det dyraste märket alltid är bäst :)

Carrier finns även som Junior, Orginal, Regular, Super premium, Lamm & Ris och Light senior. Flera av dem är vetefria :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0