Morrrn

Godmorgon !

Jaa, Den här dagen började med att jag inte kunde andas så jag gick upp och tog nässpray men då rann det typ bak i halsen när jag la mig igen så då kändes det ju konstigt där istället och sen började jag tänka på hur jobbigt det blir på Måndag när jag ska befinna mig längst ute i stan redan kl 07 på morronen och jag måste åka med bussen som går från affärn och jag kommer ha längre dagar där och Oden måste vara ensam en massa och ja.. Jag kunde absolut inte somna om när jag börjat fundera på allt det.

Så jag steg upp och plockade undan lite, åt frukost och har klippt + filat naglarna. Börjar skolan först kl 13 idag så jag ska nog hinna med nåt vettigt fram tills dess, Bla promenera med hunden och idag är det ju som tur var liiite liite varmare än igår iaf :) Skönt !

Ska även gå förbi LLT när jag är färdig i skolan så jag kan köpa mig ett busskort, Har föresten nyss klickat hem en jacka oxå och har ett paket att hämta ut på affärn OCH min räkning till facket måste betalas. Fyfaaan vad det går pengar alltså :( :(


Hoff näe, Om man skulle sätta igång då.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0