Tjoho

Nu har jag just kommit hem, Blev en tidig kväll för mig då jag kände att folket började bli lite väl skrikiga och jobbiga dvs fulla. Sen hade jag bara slush att dricka och det vart sååå sött efter typ 5 glas så jag tänkte att det är lika jag slutar dricka nu när vi har haft det som roligast så slipper jag bli så himla bakis imorgon oxå.. Vi ska ju till Mamma på fika då när det är Morsdag så då kan det ju vara skönt att vara lite piggare.

Hursomhelst så vart det en väldigt lyckad och rolig kväll som började med att Jag & baby grillade med Marre och skinkan som sällskap. Sen kom dem 2 kapitänerna från Skellefteå fulla med folk  alltså 10 pers bla Evert, Croner, Tommy, Linn osv osv så satt vi alla här och drack ett tag innan vi for ut på stan. Ganska mycket bilar men som vanligt ALLDELES för mycket fjantar som lånat sin Mamma & Pappas splitternya bil - Vad fan tror ni att ni har på en cruising att göra egentligen i en helt ny bil som inte ens är eran egen, nyktra och bara åker runt och glor å ser dumma ut. Samma folk i gubbiga typ 80 tals-audis, Far hem förfan. Hojja

Nåväl.. Jag åt då en miniburgare på Max som var förbannat god och nu tog jag nyss ett par bitar grillad fläskfilé. Känner mig sugen på en kopp te så ska nog fixa det nu och dricka innan jag går och sover. Tänkte jag skulle bli lite nyktrare så sover man bättre :)



Kommentarer
haha

Jag brukar inte läsa din blogg, men fyfan vilken tråkig och bitter blogg. Och du verkar också vara en tråkig, bitter och elak människa. Kul att läsa en blogg som handlar och en massa bitterheter. Skaffa dig ett liv eller ett par vänner och sluta klaga på allt och alla hela tiden.. Det är tragiskt!

2010-05-30 @ 17:34:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0