Min städskola

Som ni vet arbetar ju jag som hemstäderska vilket ger mig en tydlig inblick i vad folk har för vanor egentligen. Sånt ser man ju oxå bara man hälsar på hos någon eller liknande. Hursomhelst finns det ett par saker jag vill anmärka på.

- Snuskiga disktrasor
Att ha en disktrasa brunfärgad av smuts som stinker surt och allmänt ser ut att passerat sitt bästföre datum för länge sen tycker jag är riktigt äckligt. Vet ni vilken sjuklig bakterihärd dem är ?! Och med den torkar man ytor man skall laga mat och äta på. Iiiuuhh

Hur ska man göra då ?
Lämna ALDRIG trasan liggandes i diskhon eller bland en massa smuts, disk etc. Skölj av den noga direkt efter du använt den och gärna i kallt vatten på slutet innan du hänger upp den att torka. Då växer inte bakterierna lika fort. Koka trasan då och då, Lägg den i klorinlösning, tvätta i maskin eller köp nya. Vad som helst - Bara ha en fräsch.

- Kläder på golvet
Dem enda kläder jag någonsin skulle få för mig att lägga på golvet är mina sockar och knappt dem. Förstår inte hur man kan lägga sina kläder bland smuts, damm, hår, döda hudceller etc. Hur fräscha är dem då på en skala ? Varför inte lika gärna rulla sig själv i dammet ? Äh.. Ja ni fattar poängen. Det är vidrigt och det är ett väldigt bra sätt att skaffa sig husdjur av mindre modell.

Gör det enkelt för dig !
Är kläderna smutsiga lägg dem då för fan i tvättkorgen. Är dem rena - in i garderoben. Och skall du använda dem igen. Lägg dem fint på sängen eller häng dem över en stol. Många är alternativen fräschare än golven.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0