Onsdag

Halååå, Nu är jag hemma.. Har bara jobbat till 13.30 men sen har jag varit in till stan och äntligen fått mig mitt precious jordgubbsvin, sen till kvantum för att köpa 3 liter riktiga jordgubbar och där höll jag ju på att svimma..
 
Kärringar borde fan portas från affärer när dem ändå inte kan bete sig.. Vid jordgubbarna stog det 2 stycken och petade på varenda jävla jordgubbe, lyfte på dem, la tillbaka, puttade undan, petade på några fler, började lyfta undan lådorna för att komma åt dem som låg underst, ställde tillbaka dem, petade ännu mer... HALLÅÅ 15 kr för en liter är ju inte direkt några stora summor så jag tror inte att eran ekonomi skulle ruineras helt om ni precis som alla andra fick en eller två skadade gubbar i eran låda. Och för det andra - Hur jävla fräscht är det att röra i varenda en som man inte ens ska köpa ??? Usch ! När jag var på willys för nån vecka sen var det nån tant där oxå som tröck varenda frukt mot näsan och luktade på dem - Sen la hon tillbaka dem, och luktade på några till. Fyfan

Nåväl.. Jag glömde såklart att vara och hämta ut vårat paket från DHL idag och när vi var där igår hade det stängt. Sen har jag fått ringa a-kassan som jag börjar bli sååååå trött på och sen riksnet för att jag fått en räkning av dem på internet när jag inte ens ska ha det genom dem utan genom lunet som ingår i hyran. Åh så störande.

Nu åt jag då nyss en väldigt sen lunch så jag får se hur jag orkar middagen om 2 timmar.. Sen ska vi ju till Boden så Emil får tatuera sig.

Men NU måste jag gå och rensa jordgubbarna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0