Good luck chuck

Ja, som ni vet så hade jag glömt att ta fram mat till middagen från frysen idag så jag tänkte bjuda ut Emil på restaurang sådär spontant & romantiskt. Pastabacken bestämde jag mig först för men nähä dem hade semesterstängt hela Juli så då tog vi Toscana istället och hann tillochmed bestämma vad vi skulle äta innan jag såg att dem hade stängt på måndagar. Då fick det bli Waldorf.. MEN då säger Emil att han är trött på kinamat osv men att han skulle ta en pizza.. Då blev jag less och tänkte att inte fan går jag på restaurang för att äta pizza.

Vart sur för att allt hade stängt och för att jag bytt kläder, gjort mig fin och allt i onödan så jag gick och la mig i sängen och surade å skulle inte ha nån middag alls. Emil åt och jag blev mer sur för att jag ville äta men ändå inte (3åringshumör big time.. det verkar aldrig försvinna. Höll på såhär senast igår för att jag skulle baka men florsockret var slut)

Tillslut beställde vi Pizza och min var fan inte ett dugg god så jag blev helt besviken.. Men åtminstone mätt.

Har varit iväg och köpt frimärken + en glass som var äcklig även den. Sett mannen som talar med hundar och är nu dödstörstig efter pizzan. Har såklart städat oxå.. Dammsugit och städat toaletten.

Imorn blir det bara 2 timmars jobb och sen måste jag ringa Studievägledaren på Komvux och höra lite mer om utbildningen. Har pratat med Simon idag om att jag kommit in på den iaf så det känns ju bra.


Godkväll


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0