Onsdag

Igår var vi ute på restaurang och åt, Emil ville prompt fira våra 2 år eller så var han bara sugen på god mat ;) Vi bestämde oss för Eastern palace iaf där dem har middagsbuffé, Buffé är ju alltid trevligt och kul att det inte bara finns till lunch, Maten var ok men jag måste med handen på hjärtat säga att INGEN mat jag köpt eller smakat i Umeå har varit bättre än motsvarande i Luleå. Här är det dyrare, sämre service och inte i närheten lika gott.

Någon tröja från H&M blev det dock inte för att inget nytt hade kommit in när jag var dit på eftermiddagen, Däremot köpte jag denna halsduk:



Hem och slöa vid teven resten av kvällen.

Idag är jag svintrött och har drömt inatt att jag hade en jättesnäll och jättelydig söt amstaff tik som var vit & svart. Tråkigt att vakna :(

Nåväl.. Jag hade tänkt försöka städa ännu mer här idag. Det är som att dammet aldrig tar slut och det hinner bli dammigt igen där man torkade först innan man hunnit igenom allt.



Kommentarer
Catrin

den var fin =) måste också köpa ny, men har inte riktigt bestämt mig för färg... slutar väl med svart eller vit som vanligt =)

2009-10-01 @ 09:11:05
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0