Dagens Stör

Dagens stör är följande:

Tjejer som (nu säger jag tjejer eftersom det oftast är dem som inte har någon koll) som har en "drömbil" dom sett någonstans och frågat vad det är för bil. Kanske har man hört av andra att just denna bil är snygg eller cool.
Kanske har man sett en bild någonstans. Vad som helst..

Grejen är den att man sååå gärna vill ha en bil av en specifik årsmodell och absolut inte nåt annat fast de kanske sett exakt likadana ut under en 5-års period. Eller så vill man jättegärna ha tex en Mercedes 280 (För det har man hört någonstans att den hette) men man har såklart ingen koll på att 280 bara är motorn och att modellen kan vara allt mellan 108-126 osv.

Ett exempel till.. Världens bästa bil är en 1958's starchief för dem är ju snygga .. Men inte en bonneville! Synd att dem ser likadana ut då bara att den ena är lyxigare utrustad.


Ni fattar poängen... Grymt störigt och jag förstår inte hur folk ids. Det är som att jag skulle gå runt och tjata om hur gärna jag vill ha en skimmel eller ett fullblod trots att jag inte vet ett skit om hästar eller vad det jag just nämde egentligen är.



Kommentarer
Sandra

Väldigt sant!

2009-09-26 @ 10:02:14
URL: http://nissandra.blogg.se/
Mathilda

Allt bra med dig? :)

2009-09-26 @ 10:34:54
URL: http://mathilda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0