Söndag

Åh bara imorn kvar sen är jag ledig en hel dag.. Gud vad det ska bli skönt !


Tråkigt nog åkte Emil idag men före det myste vi en massa, var på Öb, Biltema och Jula. Vart inte att fara på utställningen idag eftersom att det regnade hela tiden. Jag började då jobba 14 och fick sluta en halvtimme tidigare dvs 20. Dessutom var det skitgod mat idag och inte speciellt stressigt eller nåt.


Nu är jag då väldigt trött och har lite ont i huvet/nacken. Ska väl bara hålla mig vaken lite längre, göra nån kvällsmat och sen sova som ska bli såå skönt !


Kommentarer
Caroline

Om jag skulle tala om vad som händer och sker i den lilla byhåla där jag arbetar så skulle du nog förstå vad jag menar med att dom gör allt till sin egen fördel och för att göra det lättare för sej själv osv. Hur dom även försökt gå förbi folk som faktiskt har förtur för att få in andra t ex sina egna ungar osv sen suttit och skyllt på idiotiska saker när de fått facket efter sej. Sen att chefen kan komma och säga att vi är för mycke personal och har inte en susning om hur mycke vi har att göra. Dom har sina besparingar dom måste följa och därmed avskedar oss medans dom själva sitter säkert på kommunhuset med överflöd utav anställda som inte gör så mycke annat än sitter i fikarummet, står i rökrutan eller har klistra upp en lapp på dörren där det står "semester" uti ett. men men, beror ju på hur man ser det och det jag har sett är inte till att skylla på någon annan... :-) Menar inte att alla chefer är svin..

2009-07-27 @ 00:31:59
URL: http://tjarro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0