Lördag

Idag var det fan inte skönt att stiga upp 05.45 eftersom jag sovit som en jävla kratta inatt.. Inte bara inatt utan en massa nätter men nu var det extra dåligt. Kunde verkligen inte somna så efter 12 nångång gick jag och la mig i Marcus rum.. Kändes ju dumt att lämna Emil själv i min säng nu när han äntligen är här men vi sov båda bättre men när vi fick mer plats :)

Anyway så somnade jag skitsent.. Vaknade hundra gånger och sov allmänt skitdåligt. Men jag överlevde dagen ändå.. Så for jag hem till Baby och vi gjorde väl inte alltför mycket då.. Sen lagade vi Lasagne till middag som vart vääldigt god. Efter middagen ville jag provköra min bil så for och tankade den samt köpte en PK på Willys. Tankade på Minipris där bensinen kostade 12.44/L skitbilligt. Not


Ja.. Sen har jag varit trött... Klippt Emils hår, tittat på när han badat badkar och sen har vi druckit the och löst korsord. Vi kurerar oss mot förkylning vettni. Nu sitter han här och bankar på stolen och vill ha uppmärksamhet.. Vi ska på Hägnan imorn på Norrlands motorhistorikers visningsgrejs. Jag börjar inte förrän klockan 14 så.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0