Mina Julköttbullar



I år gjorde jag smeten och bullarna i förväg för att frysa in dem. Då blir det skitenkelt och går mycket fortare på självaste julafton. Alla som gjort köttbullar själv vet hur noggrann man får vara när man steker dem så dem inte ska gå sönder, Nu när dem är frusna kan man steka dem som vilka Mamma scan som helst ;D

Såhär gjorde jag:

500g Köttfärs
2 dl grädde
1 ägg
0,75 dl ströbröd
2 charlottenlökar
Salt
Peppar
Vitpeppar

Ja jag tror att det var allt ? Jag ville inte ha några julkryddor eller så i mina men jag tänkte att jag kryddar dem lite mer vid stekning :)

Blanda allt och stek löken innan du rör ner den i smeten. Låt stå kallt.. Rulla och frys in.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0