Vad ska man hitte på ?

Nu börjar det närma sig eftermiddag och jag har hunnit med det jag hade tänkt idag, Tyvärr kunde inte Amanda komma så jag for själv till stan... Köpte nya P-piller på Apoteket och en Födelsedagspresent åt Emil på Claes Ohlson, Vågar inte skriva här vad det är ifall han skulle få för sig att läsa :)

Gick från stan till skolan och lämnade in min sista uppgift i Alternativ Medicin och tog hem en blankett om Matersättnig för den tiden jag har haft praktik, Så har fyllt i den nu och ska lämma in den så fort som möjligt så man får sig nå pengar :)

Sen då ? Ja då åkte jag hem och dammsög å plockade lite i köket, Åt en muffins och drack en kopp Te till mellis :) Sen dess har ja väl inte gjort mycket vettigt förutom tagit hand om datorn dvs Diskrensat, Defraggat, Slängt å rensat massa så hoppas den ska bli lite snabbare.


Nä, Nu börjar jag få ont i huvet... Ska börja me nå uppgifter i Historia idag och mest troligt åka till Dollarstore, Ska köpa Naturgodis där och fylla ett påskägg med.. Emil har ju börjat bli lite nyttigare men nåt gott till påsk måste man ju få ! :) Jag själv har avbeställt godiset i mitt påskägg och sa till Mamma att ja ville ha nåt gott Te istället, Det roligaste är ju ändå att leta ! :D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0