LEEESSSSSS !!

Nu är jag så förbannat jävla less att det fan inte är riktigt klokt. Jag är less på att överhuvudtaget bry sig om att försöka ta körkort när det enda det går ut på är att lura folk på pengar. Jag har ju inte gått på nån körskola och därmed inte gjort manöverprovet.. Alltså måste jag göra det i Pite före halkbanan, Man har bara 2 försök på sig och om man inte klarar det måste man betala hela summan (1820 dyrajävlakronor) och åka hem. Man måste betala för hela jävla skiten fast man inte ens får prova på halkbanan !!  Så ja hej å hejdå åt min halkbana 10/9, Nu är det ju bara att boka nån jävla lektion på nån kuk-körskola å göra det där provet så man får slänga bort en massa pengar på halkbanan sen. Yey jag kommer få ta körkort mitt i vintern. Hurra...Me fucking happy.


Skulle som sagt fara och övningsköra idag då men självklart så ska det alltid segas och sölas så jag hinner tappa lusten, Ska jag göra nåt ska jag göra det direkt och måste jag vänta skiter jag i det. Nå vi for iaf till G-stad och det spöregnade som faaan å jag blev galen på att inte se nåt å ja.. Jag sket i att övningsköra nå mer och nu är jag på så jävla dåligt humör att jag snart exploderar.


Far åt helvete ?

Och vad var det jag sa ? Det går fan bara ut på att lura folk på pengar !!.... Skulle se idol nu då men nä det finns ju inga kanaler i mitt rum  för att vi gått över till det digitala nätet.. Och då gäller kanalerna bara i ETT RUM, Ja men great nu kan man ju lika gärna slänga bort både tvn i mitt rum och den i markus rum. Vd ska man med dem till när man ändå  bara kan se på en tvjävel.. Klart som fan att de där fittbolaget vet att varenda jävla familj har mer än en tv.. Bra då kan man ju utnyttja det genom att komma på sånahär ceperegler


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0