Tigerkaka



Tigerkaka

50
g smör eller margarin
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1,2 tsk bakpulver

Ljus smaksättning
1
tsk vaniljsocker

Mörk smaksättning
2 msk kakao

Smörj och bröa en form. Smält smöret i en kastrul på svag värme. Vispa ägg och socker poröst och tilsätt sedan det smälta smöret och mjölken. Rör ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker, Häll hälften av smeten i formen och tillsätt sedan kakao i  den smet som är kvar. Dra med en gaffel genom smeten så färgerna blandas.

Grädda i 20 min på 175 grader.


Kommentarer
Hilda

Vad gott det ser ut!

2008-10-15 @ 16:57:45
URL: http://hiildas.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0