Håhåjaja

Det tar på krafterna att vara vaken.. Har varit så jävla trött nu senaste veckorna när jag haft praktik och en massa måsten som hängt över mig hela tiden. Nu var det väldigt mkt som lättade från mina axlar idag och jag kunde verkligen tänka att fyfan va skönt.. Praktiken är klar, Teorin, Introduktion i Ökx klar osvosv. Kom hem och duschade åsåntdär innan jag tog mig en powernap... Som blev en typ 3 timmars sovstund hehe.. Vaknade av att Mamma kom hem med fika å ett grattiskort - Snällt :)

Har nästan bestämt mig nu för att skita i skolan sista veckan och börja jobba tidigare istället så jag får en veckas ledighet mellan de att jag börjar i Ökx.. Den veckan kan jag ju vara hos Emil. + Att den första veckan där då jag tänkt börja jobba ska vi till Rödbergsfortet med nån guidad tur och sen äta på nån resturang, Allt på betald arbetstid.. Håh jag har världens slappaste jobb :)

Sen har vi bestämt oxå att eftersom Emil är uppe i byn dom veckorna jag jobbar i Ökx kommer jag ju att åka dit till han när jag är ledig och så ska vi ha med våra hundar och vara i Fällan.. Helt mysigt kommer de va :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0