Bra Dag

Vaknade rätt så utvilad för en stund sen, Det är skitfint väder ute och jag har bara en lektion innan jag ska på stan å leta saker att köpa :) Hoppas bara att min Engelska lärare inte hinner göra mig på dåligt humör :S

Nu ska jag koka mig lite gröt och sen blir det som sagt skolan och stan.


Några timmar senare:

Cissi var inte på Engelskan så jag var helt ensammen där, Vi skulle träna till nationella som vanligt men jag hade ingen penna så jag satt mest bara av tiden vilket typ alla andra oxå gjorde. Fick sluta en stund tidigare och gick till stan.. Jag hade som vanligt svårt att hitta nåt i dagens mode som föll mig i smaken men några fina linnen hittade jag på Cubus, Köpte ett som jag kan visa en bild på sen och ett annat fint ångrar jag nu att jag inte köpte så jag tror jag ska inhandla det med här nån dag. Sen hittade jag en så jäävla fin kofta på Gina men den kostade 349 å var ändå helt tunn åså så jag vet inte... Den var verkligen snygg men de kändes lite dyt för den.

Kom på nu att jag glömde kolla på bikbok om dom hade nå jeansshorts för inga på hm passade då. Köpte iaf ett nagellack, nå ansiktsrengöring och p-piller oxå. Sen for jag hem å åt nyss lunch..

Ja det är väl vad som hittils hänt.. Det är fortfarande fint och varmt väder å jag måste ta tag i lite grejer nu som jag bara skjuter på.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0