Booooring

Hur många skitinlägg har jag inte skrivit idag.. Typ 100 kanske ? Jag är uttråkad svar ja.. Jag vill vara med Emil men han är ju inte här minsta lilla.. Till på Söndag eller Måndag måste jag vänta. Säkert Måndag.
Nu har jag varit på affären å köpt choklad till Mamma iaf, På systemet fanns det bara vodka flaskor i liten storlek så det blev ingen likör. Sen köpte jag 2 energydrinks åt mig själv.. Har druckit en men sen har jag gjort så mkt läxa att jag blivit trött igen.. Är som sugen på dricka den andra oxå men de är väl ingen ide när det ändå är så jävla tråkigt å vara vaken, Ingen är social på datorn och jag har inte ens nån pojkvän här att mysa med.. Helt tråkigt !

Ja iaf så har jag gjort 2 sidor fulla med frågor om socialtjänstlagen å de var ganska så jobbigt även om frågorna var skitenkla. Jobbigt att skriva. Sen har jag blivit förhörd på massa teori och det gick då bra.


Nu knastrar min nacke när jag rör på den å den gör lite ont, hicka har jag oxå men mest är jag uttråkaaaad. Imorn kommer Emmeli, Daniel, Markus å Mattias å ska äta goomat.. Hela familjen samlad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0