Räkmackor My Way



2 Fiberrost (Rostade)

Geggan:
Creme Fraige
Räkor
Finhackad gul lök
Flingsalt
Grovmalen Svartpeppar

Jag använder räkor i saltlag som jag sköljer av för att få bort lite av den smaken, Delar dem i mindre bitar. Rör om alltihop med den smått smått hackade löken och sen är det klarrt :)
Till det hade jag Ruccolasallad och Körsbärstomater

Man kan göra denhär geggan med lite vad man vill i förstås =)


Kommentarer
Emma

Du gör mig jämt så hungrig med dina mumsiga maträtter :D Haha :)

2008-06-11 @ 11:45:22
URL: http://mentallyretardedasshole.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0