Nerd

Haha ibland är jag så töntig, De som känner mig vet ju vilken sucker jag är för Önskeminuterna, Varje gång klockan är 01:01, 02:02, 03:03 osv så får man ju önska.. Allra bäst funkar 11:11, 22:22 och 00:00 eftersom de är fyra lika siffror. Sen nån gång på vägen har jag fått för mig att man får önska på 12:34 och 23:45 fast dessa funkar inte lika bra som ovannämnda, Men det är värt ett försök iaf. Självklart funkar önskeminuten och många önskningar genom åren har slått in, Man får såklart aldrig berätta vad man önskar för då händer det aldrig. Man får inte heller sitta å vänta på en Önskeminut när man ser att det bara är några minuter kvar för då funkar det inte heller.

Å nu alldeles nyss satt jag och Önskade på 13:13 och kom på att Neeej 13 är ju ett otursnummer tänk om de inte funkar nu. Hahaha jag är så knäpp ibland


Hursomhelst så har jag sovit en liten stund och nu när jag vaknade så regnade det igen, HOPPAS verkligen att det slutar med det tills jag ska gå till bussen.. Annars kommer jag bli blöt, sur och få en förstörd frisyr.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0